Со багер му го уништил автомобилот: Сè се случило поради неплатени долгови

Во петокот, гостите во кафуле во Кулаши, во БиХ, снимиле багер кој уништува црвен автомобил. Како што пренесуваат локалните медиуми, неофицијално станува збор за одмазда поради неплатени долгови.