Погледнете колку е издржлив новиот iPhone 11 Pro Max

Кога купувате нов телефон, веројатно прво што помислувате е колку е издржлив, дали ќе трае колку што му е гаранцијата, дали ќе биде подобар од претходниот... Ова видео нема да ве остави рамнодушни, особено ако сте голем љубител на епл производите.