Нека не ви биде мобилниот поважен од детето!

Немил настан во Кина, кој може да се случи секаде, ако за момент не му обрнеме внимание на детето. Ова мало девојче во еден момент се навалува преку оградата на еден базен со риби и паѓа директно на глава. Ова невнимание на мајката која гледала во мобилниот телефон ќе завршел фатално, доколку полицаец не скокнал за да го спаси девојчето.