Ако се плашиш од "пирсање" - со себе земи некој за поддршка

Ако планирате да се пирсате, но сепак имате одреден страв, секогаш со себе можете да повикате некој да биде поддршка при целиот целиот процес. Оваа девојка го направила токму тоа, но не минало баш како што требало...