На оваа лавица едноставно "не ѝ лежи виолина"

Веројатно многу пати во кафеана музичарите дошле до вашата маса со цел да ви ги отпејат омилените песни. На некого тоа му се допаѓа, на некого не. На оваа лавица на пример, овој свирач на виолина очигледно не и се допаѓа многу. Можеби е до инструментот, можеби до мелодијата...