Кога видел дека има недостаток како него, веднаш ја прегрнал непознатата жена

28-годишната мајка Колин Тид од САД, ја снимила трогателната реакција на нејзиниот 1-годишен син кој видел жена со истата "мана". Имено, малиот Џозеф нема една рака, а кога ја видел жената со истиот проблем, почувствувал потреба да ја прегрне.