Како би изгледале Симпсонови, ама на руски начин

На YouTube каналот "Lazy Square" се појавила најавна шпица за "Симпсонови", проследена со Едерлези на Горан Бреговиќ. А, да, и да на нагласиме, станува збор за руска верзија на Симпсонови.