Како изгледа новоотворената делница на автопатот за Белград?

Асфалтот на Јужниот крак од паневропскиот Коридор 10 треба да го сведе патувањето од Скопје до Белград на околу 3 ипол часа. Оваа делница, поради ридовите, реката и пругата важела за една од геодетски и инженерски најтешките во Европа. Екипата на 360˚ помина и ја сними оваа делница, а на приложеното видео видео можете да видите како изгледа.