Секси сладоледџија што жените го обожаваат, a мажите му бараат мани

Роб Хајсинг (24) од Велика Британија е сосопственик на синџирот „Пан-н-ајс”, кој има штандови во трговските центри во Лондон и Манчестер и знае како да го привлече вниманието на јавноста. На социјалните мрежи се сè пoпопуларни снимките во кои Британец се покажува себеси додека прави сладолед, забавувајќи се и смеејќи се. Тој кажуваа дека сладоледот е секси, притоа движејќи се како да води љубов.