Оваа мачка си замислува дека е ротвајлер

Човекот на ова видео под ист кров чува два ротвајлера и една мачка. Откако на двете кучиња со знак со раката им покажува што треба да направат, на ред доаѓа и мачката. Таа без проблем покажува дека може да направи се што прават и тие. Погледнете...