Феноменален трик: Како најбрзо да го заспиете вашето бебе?

Доколку имате проблеми со заспивањето на вашето бебе, односно ако ве држи будни до раните утрински часови, веројатно можете да искористите некој трик од интернет. Овој родител снимал како го заспива своето дете со палома. Да, добро прочитавте. Погледнете го овој интересен метод.