"Backstage" интервју со Гордана Силјановска: Бев во врска кога го запознав сопругот

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, професорката Гордана Силјановска, на "Backstage" зборувала за својот приватен живот. Покрај големиот број на детали кои ги споделила, кажала и дека својот сопруг го запознала додека веќе имала друго момче.