Овој багерист за малку жива ќе ја погребаше оваа жена

Во едно складиште за песок во Кина била снимена неверојатна сцена. Еден багерист не ја видел својата менаџерка која се шетала на градилиштето, па за малку ќе ја закопал жива додека го товарел песокот во камионите. Погледнете.