Знаете ли да отворите пиво со кинески стапчиња?

Повеќето од вас веројатно не знаат ни да јадат со кинески стапчиња, а уште помалку да отворат пиво на тој начин. Овој Кинез е вешт со тој прибор при јадењето, но ни нему не му оди баш најдобро кога ќе треба да отвори пиво. Погледнете...