Каква прецизност: Ја погоди со папуча од 30 метри

Оваа жена излегува на улица, нишани, и ја погодува својата мета. И не, не станува збор за спортски настан, туку за обична расправија меѓу мајка и ќерка, некаде во Мексико. Погледнете го овој погодок со папуча од околу 30 метри.