Мажите разочарани од рекламата на "Gillette", повикуваат на бојкот

"Gillette" во својата нова реклама повика на реедукација на мажите, со цел искоренување на "токсичната машкост". Поради тоа, рекламата наишла на критики кај мажите, бидејќи ја навредила својата корисничка база.