Чарли Шин со секси девојки на луксузна јахта

Чарли Шин (53) го сметаат за еден од најголемите холивудски заводници, а многумина велат дека жените отсекогаш биле негов живот. Познатиот актер престојуваше во Австралија, каде што сними реклама за еден австралиски бренд, во која друштво му правеа секси девојки.