А некој ќе каже немало домаќинки

На ова видео можеме да видиме како двајца мажи се појавуваат со мотор, а едниот од нив е премногу пијан, и буквално не може да стои. Сепак, на помош доаѓа неговата сопруга, која го качува на раменици, и го носи до неговиот кревет. А некој ќе каже дека не постоеле вистински домаќинки.