Ниту „Маракана“, ниту „Камп Ноу“ – ова е најубавиот стадион во светот

Стадионот Хенингсвер во истоименото норвешкото село со околу 500 жители е опкружен со остри врвови и магична природа, па многумина го сметаат за најубавиот фудбалски стадион во светот.