Атракции од кои застанува здивот: Најмонструозните забивања на годината во НБА лигата

Атракциите и забивањата се секогаш нешто плус во НБА лигата, нешто што секогаш носи допопнителна возбуда и адреналин кај сите љубители на кошарката. Кога ќе се направи резиме и ќе се одберат најдобрите, најмоќните забивања од годината тоа сигурно е посебно, па затоа во наредниве минути сигурно ќе уживате. Ова се најмоструозните забивања во НБА лигата за 2018 година.