Точка Календар 2019 (Making of Tocka Calendar 2019)

Погледнете како се снимаше вториот по ред најсексапилниот машки календар во Македонија. Проект менаџер: Гордана Настевска Манасијеска ; Фотограф: Бојан Стоилковски ; Организација и маркетинг: Агнеза Михајлова ; Шминка и фризура: Марина Станковска, студио Инфинито ; Локации: Кафе Бар Котур, Хотел/Ресторан Сенигалиа, Хибирид Бар Буковски (BKW)