Во Франција наврнало толку многу снег - па луѓето почнале да си скијаат и на кров

Во Авориаз во Франција паднало многу снег. На оние похрабрите, очигледно "обичното" скијање не им е некој предизвик, па во соработка со "Red Bull" решиле да скијаат малце по кровови.