Ограбил обложувалница - па си ја пробал среќата со ливче

Во една атинска населба, крадец со нож влегол во обложувалница и со нож и се заканил на касиерката да му ги даде парите. Откако ги земал парите од преплашената девојка, тој решил да си ја проба среќата и да уплати ливче. Погледнете...