Снимката со поштарот што танцува – хит на социјалните мрежи

Еден доставувач на пратки во Соединетите Американски Држави ја забележал камерата за надгледување на вратата, па одлучил да направи мало шоу, а снимката стана хит на социјалните мрежи.Кога ги остави пакетите, поштарот од Индијана почна да танцува, а неговите движења предизвикаа насмевки.