Жена од Виетнам во последен миг успеа да го спаси детето и себеси од камион во налет

На социјалните мрежи неодамна се појави снимка од Виетнам на која е забележан моментот во кој возач на камион ја губи контролата над возилото и се судира со автомобил, а жена со дете во рацете која се најде на местото на инцидентот успева да се спаси во последен миг од неконтролираниот налет на товарното возило.