Игор Минарков е вистинската кросфит мотивација за денеска

Кросфитот, денес станува сè попопуларна дисциплина која вклучува комбинирано вежбање и која загарантирано ќе ве доведе до совршена форма. Вистински доказ за тоа е тренерот Игор Минарков и неговото мотивациско видео кое со сигурност ќе ве натера уште денеска да започнете со вежбање.