Ќе ја изгубеше главата по воздушен дуел, целиот стадион го прежали корејскиот фудбалер

Кореецот Ли Сунг Мо, фудбалер што настапува во втората лига, ги исплаши сите на стадионот по падот директно на главата. На снимката од мечот во корејското првенство се гледа како играчот по еден воздушен дуел, со противникот губи рамнотежа и паѓа на главата, притоа виткајќи си го вратот. Падот изгледа страшно, исто како и кадрите од онесвестениот играч.