Летале над Грција, па наеднаш се појавило ова...

На интернет константно се појавуваат снимки од неидентификувани летачки објекти, но повеќето не делуваат веродостојно или пак се монтирани. Видеото кое снимено над Егејското море е јасно. Патниците направиле бизарна снимка од мистериозен летечки објект кој летал покрај авионот... Погледнете...