Овој автомобил може да биде такси во иднина

Овој автомобил може да ја врши функцијата на такси во иднина. EZ-GO концептот е идеја на Рено и е целосно автономно возило. За управување на возилото не е потребен возач. Сите команди за управување на овој автомобил се вршат преку апликација. Вратите се отвораат вертикално, а патниците можат да влезат исправени без да се наведнуваат. Погледнете го овој интересен изум на Рено.