Топ освежувања: Најквалитетните засилувања во Премиер лигата

Дел од летните засилувања се покажаа како топ засилувања за екипите од Премиер лигата во досегашниот дел од оваа сезона, па од најдобрите дружината на „HITC Sport“ направи еден идеален тим. Еве кој се најде на списокот: