Како изгледа интервју за работа во "Mercedes-Benz" во Лисабон

Поради огромниот интерес за работа во "Merceeds-Benz.io" во Лисабон, нивните интервјуа станале "побрзи". Барем така велат од компанијата, и додаваат дека истите ќе стануваат уште "побрзи". Кандидатите влегуваат во автомобилот, пред нив има монитор на кој се одвива интервјуто, а шоферот вози лудо...Погледнете како изгледа тоа...