Шаман е новото руско чудовиште!

Шаман е новото руско „чудовиште“ со 8 тркала. Доколку знаете да возите автомобил, лесно ќе се снајдете и со "Шаманот", а може да се движи и по секаков терен. Теренецот е долг 6,3 метри, висок 2,7 метри, широк 2,5 метри, а тежи 2,5 тони.