"Ѕирнете" во новиот "Rolce-Royce Phantom"

Rolce Royce Phantom е едно од најстарите имиња во автомобилската индустрија. Речиси 100 години, "Phantom" е синоним за луксуз, ексклузивност и првокласен инжинеринг. Седмата генерација на "Phantom" се појави во 2003. година. Но, сега имаме еден нов "Фантом". Погледнете...