Позитива на денот: Птици кои знаат одлично да танцуваат!

Иако најчесто гледаме забавни видеа од мачиња и кучиња, денеска им го отстапуваме местото на птиците кои ќе ве расположат со нивното танцување. Погледнете го видеото!