Вистински рај: Како изгледа 22-квадратниот дом на едно четиричлено семејство?

Карен Јелнес и нејзиниот маж, за новиот дом црпеле инспирација од нивната данска култура. Тие сметале дека со имањето на деца ќе имаат и потреба од поголема куќа, но набрзо се предомислиле - еве и зошто.