Запознајте го Лукас, најслаткото анимирано пајаче на сите времиња

Ако пајаците изгледаа и зборуваа вака, веројатно никој немаше да се плаши од нив. Џошуа Слајс е "виновникот" за оваа кратка анимација, а гласот го позајмува неговиот внук Лукас. Резултатот е одличен, а ние се надеваме дека "Pixar" ќе го претвори во анимиран филм.