Пијаната девојка нападна редар, па доби бокс во лице

На еден рагби натпревар во САД, една пијана девојка правела нереди и проблеми, па редарите морале да интервенираат. Тие ја кренале девојката во обид да ја изнесат од стадионот, а таа нападнала еден од нив. Неговата реакција е безмилосна.