Не може да се преброи: Како изгледа една стриптизерска "плата"?

На видеото кое е снимено во САД, се гледа колку заработуваат стриптизетите. Тие по завршувањето на смената ги броеле парите кои биле распоредени во огромни вреќи, а сигурно им требало многу време додека да бидат изброени.