Рускиот "Сухој 30СМ“ во застрашувачка акција

Руското министерство за одбрана објави видеоснимка во која се прикажани маневарските способности „сухој 30СМ“, напреден повеќенаменски ловец. На снимката може да се видат пилоти во своето летало како изведуваат тешки маневри и гаѓање во импровизирани цели.