Дали е ова еден од најлудите пенали во историјата?

Иако не знаеме за кој национален куп станува збор, можеме да заклучиме дека се работи за поодминат дел од пенал серијата, со оглед на тоа дојден е редот на голманот да шутира. Тој зема залет, шутира силно, но ја погодува гредата од голот. Противничкиот голман слави ... но прерано. Топката од гредата се одбива во воздухот, тапка на игралиштето и влегува во голот. Судијата вели дека е гол ... Погледнете ...