Интересна симулација: Виртуелни возила поминуваат 100 препреки со 100 милји на час

Секое од возилата, од ранг на камион за мешање на малтер, преку Subaru WRX па се до Oldsmobile Delta 88, доживува катастрофален неуспех на свој начин.