7 превозни средства од фамилијата 'амфибии' кои не сте верувале дека постојат

Подгответе се да се запознаете со најчудните превозни средства кои досега сте ги виделе. Станува збор за возила од фамилијата на 'амфибии', кои имаат технологија да се движат по места недостапни за комерцијалните возила.