Пријателствата меѓу дивиот свет: Снимкa oд кит кој ужива во играта со делфини

Се појави снимка од дрон, на која кит си игра со јато делфини покрај западниот брег на Австралија.Видеото го снимил Џејмс Хадсон, а по објавувањето на социјалните мрежи, за кусо време собра речиси еден милион прегледи.