За добро утро: Вучјак се обидува да фати лисица, но лисица ко лисица цело време го надитрува

Кучето и лисицата всушност се пријатели кои сакаат да го поминуваат времето заедно и да се бркаат низ дворот, а нивните игри и дружби редовно се овековечени со камера од нивните сопственици. Лисицата мудро го користи тунелот во дворот за да си игра со кучето. Вучјакот пак, од друга страна непрестано се обидува да ја фати лисицата и да ја надмудри.. но залудно.