Го чекале настапот на својата омилена група, па им го пуштиле ова...

65.000 луѓе го чекале почетокот на концертот на Green Day во Лондон. Сепак, атмосферата се вжештила уште пред почетокот, кога публиката можела да ужива во неверојатната и импресивна изведба на Bohemian Rhapsody од Queen. Гледајте до крај...