Оваа жена е како направена од гума - ги поместува човековите граници на флексибилност

Оваа жена е како од гума. Толку е флексибилна што може да направи буквално што сака со своето тело. Доколку сакате да ја следите на Инстаграм, можете да ја најдете под називот 6packsandra.