Жешкото видео на руската манекенка вреди да се погледне не еднаш, два пати!

Најверојатно до сега сте слушнале за Саша Тикомиров - епа негово е видеото кое ќе го гледате. Еве како изгледа професионално снимање. Акцијата во спалната соба на Бали започнува од 6:40 минута во ова видео.