Што може да тргне на лошо? Требаше да нацрта топ, ама...

На една утринска емисија во САД прикажан бил софтвер кој ти дава задача да нацрташ нешто, па потоа погодува дали работата е успешно завршена. Што би можело да тргне на лошо? Водителката требаше да нацрта топ, но на крајот и самата се засрамила од тоа што испаднало...