Не изгледа силно, но изгледа има тешка рака

Од за нас непознати причини, ова момче нокаутира двајца мажи по кратка расправија на улица. Доколку можеме да му веруваме на тој што го објавил видеото, станува збор за двајца Мексиканци. Момчето прво го турка едниот, а потоа со еден брз и прецизен удар го нокаутира другиот, при што до крајот на видеото тој не се помрднува. Но, не сопира тука...