Кога пијан Русин ќе си ја промаши куќата

На интернет се појави снимка на која постар човек, во прилично пијана состојба, се обидува да влезе во еден двор. Веројатно најпрво мисли дека станува збор за неговиот двор, па од моментот кога ја отвара вратата, до моментот кога сака да ја затвори, тој минува низ илјада проблеми. На крајот или станува јасно дека не се наоѓа дома, или пак му се "лути" на дворот што не гостопримлив. Погледнете го видеото.